Over ons

Three Stars Anno Nu

Three Stars is als familiebedrijf al ruim 20 jaar actief als horeca groothandel. In 1996 is Three Stars begonnen met het importeren van Italiaanse producten voor restaurants in de regio Utrecht. Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid met Mediteraanse producten en levert Three Stars deze door heel Nederland. In de laatste jaren is Three Stars bezig met het verbeteren van haar diensten. Zo is elke bestelling nu online te plaatsen en is next-day delivery standaard geworden.

Kwaliteit, service en tarieven

Het geheim van Three Stars bestaat uit de hoogste kwaliteit, de beste service en het scherpste tarief. Three Stars kiest dankzij de ruime ervaring altijd voor de beste kwaliteitsproducten. De klant wordt bediend met de beste service. De wijze waarop de producten worden ingepakt en bezorgd getuigd van de grote zorg die Three Stars in haar services steekt. Bij het vaststellen van de tarieven gaat Three Stars altijd in overleg met haar klanten. Zo komen de klant en Three Stars altijd tot het scherpste tarief.

Onze speerpunten

kwaliteit

Kwaliteit

Door ruim 20 jaar aan ervaring kan Three Stars haar klanten de beste prijs/kwaliteit garanderen.

service

Service

Three Stars staat voor een eerlijke en betrouwbare samenwerking met haar klanten.

tarieven

Tarieven

Doordat Three Stars groot inkoopt is het in staat om haar producten scherp aan te bieden.

online

Three Stars Online

Het is nu ook mogelijk om in een volledig gepersonaliseerde omgeving op maat samengestelde producten te bestellen.

Halal

Alle producten van Three Stars zijn halal.


halal

Voor meer informatie klik hier

Bestel nu online

Op het moment dat u klant wordt bij Three Stars krijgt u een eigen account voor de online omgeving van www.threestars.nl. Binnen dit account vindt u op een overzichtelijke manier uw eigen productengroepen die speciaal voor u zijn samengesteld. Op deze manier kunt u met een enkele klik een nieuwe bestelling plaatsen. In deze omgeving kunt u ook uw bestellingen beheren. U kunt dus 24 uur per dag een bestelling plaatsen. Ook vanaf uw mobiel!

Stars

Three Stars kent ook een eigen productielijn Deze producten worden speciaal voor Three Stars gemaakt en dragen het Stars logo.

stars

Bestelproces

systeem

Telefonisch of online bestellen

U kunt zowel telefonisch als online uw bestelling plaatsen. Het is daarnaast ook ​mogelijk om Three Stars uw bestellingen te laten beheren. Wij zorgen er dan voor dat u altijd op tijd uw bestelling plaatst.

systeem

Opname in het systeem

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst wordt deze opgenomen in het systeem.

inpakken

Inpakken van de producten

De producten worden met zorg ingepakt en klaargemaakt voor bezorging.

bezorgen

Bezorging

Onze chauffeurs bezorgen uw bestelling bij uw bedrijf.

Klant worden?

Wilt u ook profiteren van de voordelen van Three Stars?