Over ons

Wie zijn wij ?

Three Stars is als familiebedrijf al ruim 20 jaar actief als horeca groothandel. In 1996 is Three Stars begonnen met het importeren van Italiaanse producten voor restaurants in de regio Utrecht. Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid met Mediteraanse producten en levert Three Stars deze door heel Nederland. In de laatste jaren is Three Stars bezig met het verbeteren van haar diensten. Zo is elke bestelling nu online te plaatsen en is next-day delivery standaard geworden.

Het geheim van Three Stars bestaat uit de hoogste kwaliteit, de beste service en het scherpste tarief. Three Stars kiest dankzij de ruime ervaring altijd voor de beste kwaliteitsproducten. De klant wordt bediend met de beste service. De wijze waarop de producten worden ingepakt en bezorgd getuigd van de grote zorg die Three Stars in haar services steekt. Bij het vaststellen van de tarieven gaat Three Stars altijd in overleg met haar klanten. Zo komen de klant en Three Stars altijd tot het scherpste tarief.

Waar  ligt onze focus ?

Kwaliteit

Door ruim 20 jaar aan ervaring kan Three Stars haar klanten de beste prijs en kwaliteit garanderen

Service

Three Stars staat voor een eerlijke en betrouwbare samenwerking met haar klanten.

Tarieven

Doordat Three Stars groot inkoopt kan het haar klanten altijd een scherpe prijs bieden.

Three Stars Online

Met een persoonlijke platform kunt u al uw bestellingen online beheren.

Halal

Alle producten van Three Stars zijn halal.

Stars

Three Stars kent ook een eigen productielijn Deze producten worden speciaal voor Three Stars gemaakt en dragen het Stars logo.

Orders pikken

De producten worden met zorg ingepakt en klaargemaakt voor bezorging.

Bezorging

Onze chauffeurs bezorgen uw bestelling bij uw bedrijf.

Klant worden ?

Wilt u ook profiteren van de voordelen van Three Stars ?